.
.
Sandra Heijnen,
Gediplomeerd loopbaanbegeleider en coach.

Wie ben ik:

Mijn passie ligt in het samen op zoek gaan naar richting geven in je leven. 

Ik laat je bewust worden van je talenten, wensen en verlangens en je gaat aan het 'stuur' staan van je eigen leven. J
e eigen leven leiden op de manier die jij wilt, zowel in werk als in privé.

Ik vind dat ieder mens uniek is. Ieder heeft zijn eigen talenten en mogelijkheden. Daarnaast heeft ieder ook z'n eigen uitdagingen waar je aan kunt 'werken'.

In de gesprekken is ruimte voor ontdekkingen, 

plezier en vernieuwing. Naast de zachte kant
ben ik ook resultaatgericht. Ik zoek naar de verdieping.

Om een afspraak te maken of voor verdere informatie, kun je altijd contact met me opnemen.

Ik vind het leuk je te ontmoeten.


Sandra Heijnen
Voorburg
06 27002707

eigentalent@yahoo.com

KvK-nummer 51933098

Reacties:


"ik ben gestopt met m'n studie en moet nu opnieuw op zoek. Door dit samen met Sandra te doen heb ik er weer plezier in gekregen. Ze laat me nadenken over dingen waar ik nog geen idee van had. Door onze gesprekken ben ik erachter gekomen wat ik nu echt belangrijk vind in een studie. Het wordt voor mij zo heel duidelijk. Ik ben blij dat ik deze stap, samen met mijn ouders, genomen heb. Ik weet nu wat ik ga doen! Het past echt bij me en het voldoet aan mijn verwachtingen".
Stefan

"Ik heb veel geleerd van dit traject. Aan het begin had ik geen flauw idee welke richting ik op wilde met mijn studie. Gedurende het traject kwam ik veel meer over mijzelf te weten. Zo kwam ik te weten waar mijn interesses liggen en wat bijvoorbeeld mijn kwaliteiten zijn. Dit was erg leuk en handig. Ik leerde ook op een andere manier naar dingen kijken. Zo heb ik geleerd hoe ik verbindingen kan leggen met wat mijn interesses vroeger waren en wat ze nu zijn. En hoe ik verschillende interesses terug kan vinden in een studie. Sandra hielp me goed in het traject, ze keek goed wat ik nodig had om verder te komen en stelde me ook erg op mijn gemak. Verder vond ik het traject ook leuk om te volgen. Het verdiepen in de studies en steeds weer nieuwe stappen ondernemen in het traject was een leuke tijdsbesteding. Al met al ben ik een stuk verder gekomen door dit traject. Ik heb nu mijn richting al vast staan voor mijn studie. En dat vind ik erg fijn".
Annemijn

Als je aan het overwegen bent om aan het werk te gaan met een studieloopbaancoach, dan raad ik Sandra van harte aan!! Vanaf nu stuur ik iedereen door die problemen heeft met het kiezen van een studie of vast zit in zijn/haar baan. In het begin zijn de gesprekken wat onwennig, maar tijdens de eerste afspraak kan je dit al snel laten varen want bij Sandra kan je alles kwijt. Ze bouwt het proces van een keuze maken geleidelijk op en helpt je op zoveel mogelijk manieren met nadenken over dingen zodat je uiteindelijk bij de opleiding/baan van je dromen komt. Alles wat je met Sandra bespreekt blijft binnen de vier muren van die kamer, dit geeft een vertrouwd en geborgen gevoel, wat alle gesprekken, testjes en opdrachten zeker ten goede komt. Je leert veel over jezelf, waarom je dingen doet en waarbij je het lekkerste in je vel zit. Ik heb vrij snel de studie van mijn dromen gevonden dankzij de afspraken bij Sandra. Het was een super fijne ervaring en ik ben in ieder geval erg blij dat ik met Sandra in zee ben gegaan.
Maxime


"Ik heb vooral mezelf leren kennen bij Sandra; wat ik leuk vindt, waar ik goed in ben, wat mijn kwaliteiten zijn. Dat maakt het voor mij een stuk makkelijker om uit te zoeken welke vervolgstudie goed bij mij past en welke ik leuk vind. Ik weet nog niet wat ik ga doen, maar weet nu wel welke richting ik op moet gaan kijken. Sandra heeft mij erg geholpen."
Isa


"Sandra heeft een open en vriendelijke houding. Ze biedt een luisterend oor en geeft goed feedback aan de hand van je antwoorden. Je wordt uitgedaagd om opzoek te gaan naar jezelf en om jezelf kritisch te beoordelen. Door middel van haar coaching ben ik veel bewuster van mijn kwaliteiten en valkuilen. De coaching van Sandra heeft mij duidelijkheid gegeven die ik nodig had. Het brengt mij een stap dichterbij mijn ultieme doel. Als je je ook wel eens afvraagt wat je (verborgen) talenten zijn en wat voor soort werk écht bij je past, dan kan ik jou zeker aanraden om samen met Sandra aan de slag te gaan. Het is inspirerend en doeltreffend, maar vergeet niet: het is ook hard werken."
Penny

  
 

 

"Ik heb Sandra ingeschakeld omdat ik ontevreden was met mijn werk. Ik miste het hebben van plezier in mijn werk en wilde een andere richting op met mijn carrière.  Omdat ik zelf niet verder kwam dan; “ik wil iets anders maar ik weet niet wat.” heb ik de hulp van Sandra ingeschakeld om mijn wensen en ambities duidelijk te krijgen".

 

"Sandra begreep me erg goed en tijdens de sessies werden telkens de juiste vragen gesteld om me iedere keer een klein stapje verder te brengen. Ze is nuchter en praktisch in haar aanpak en misschien daarom was het traject niet zo zweverig als ik verwachtte. Het geheel voelde aan als een voor mij op maat gemaakt traject terwijl ik toch de stappen heb doorlopen zoals ze die op de website al beschrijf"t.  

 

"Mede door Sandra heb ik niet alleen ontdekt dat ik inderdaad een andere kant uit wil maar ook welke dat dan is; minder specialistisch en meer communicatief en ondersteunend naar anderen toe. Dit coachingstraject heeft me echter ook  buiten de werkomgeving meer bewust gemaakt van wat ik wil en leuk vind. Het heeft me veel rust gegeven en een doel waar ik naar toe kan werken". 

 

"Ik kan daarom Sandra van harte aanbevelen voor iedereen die worstelt met carrièrevraagstukken en daar een praktische hulp bij zoekt".
Harold

 

 

  
 
EigenTalentStudiekeuzebegeleidingLOB scholenLoopbaancoachingPersoonlijke ontwikkeling, coaching De Coach/reacties
Sandra Heijnen tel: 06 27002707 email: eigentalent@yahoo.com